Σπίρτζης στο Ραδιόφωνο 24/7: 3,5 εκατ. η ζημιά του δημοσίου από τα πλαστά εισιτήρια

Σπίρτζης στο Ραδιόφωνο 24/7: 3,5 εκατ. η ζημιά του δημοσίου από τα πλαστά εισιτήρια
Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2014/94/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου 2014 για την ανάπτυξη Υποδομών Εναλλακτικών καυσίμων, απλοποίηση διαδικασίας, αδειοδότησης και άλλες διατάξεις πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας, και λοιπές διατάξεις», Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο Υπουργός Υπουδομών και Μεταφορών μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και κατήγγειλε με συγκεκριμένα στοιχεία την απάτη κατά του δημοσίου που κατά τον ίδιο είχαν στήσει οργανωμένα κυκλώματα. Στο στόχαστρο του και ο νυν διευθυντής της ΝΔ

Για τεραστίου μεγέθους απάτη με πλαστά εισιτήρια και κάρτες στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών έκανε λόγο ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και το “Live News στις 2” με τη Γιώτα Μιχαλοπούλου.

Ο Υπουργός Μεταφορών αποκάλυψε πως μόνο από το 2011 μέχρι το 2014 το δημόσιο έχασε 3,5 εκατομμύρια ευρώ και κατήγγειλε ότι μέχρι πρότινος δεν υπήρχε σύστημα καταγραφής των εσόδων από τα εισιτήρια και τις κάρτες, υπογραμμίζοντας ακόμη πως η υπόθεση έχει πάρει ήδη τη νομική οδό.

“Την περίοδο 2011 – 2015 οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είχαν αφήσει το σύστημα των αστικών συγκοινωνιών στην τύχη του και στα χέρια επιτήδειων που το καταλήστευαν” είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν δίστασε να κατονομάσει τον νυν Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, Νικόλαο Παπαθανάση, που διετέλεσε Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, την επίμαχη περίοδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα