Στα ‘ορεινά’ ο Τσακαλώτος με τους ’53’

Στα ‘ορεινά’ ο Τσακαλώτος με τους ’53’

O υπουργός Οικονομικών κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο την αξιολόγηση και τα μέτρα, κάθισε μαζί με βουλευτές από τους 53, που έχουν ενστάσεις για τη συμφωνία

Στα ορεινά θεωρεία της Βουλής απαθανάτισε ο φακός τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο παρέα με τους “53”, εν αναμονή έναρξης της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο ενημέρωση για την αξιολόγηση και τα μέτρα.

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι Αννέτα Καββαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Χρήστος Καραγιαννίδης, λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

 

Σημειωτέον ότι ο κ.Τσακαλώτος προέρχεται από την τάση τω 53, οι σχέσεις τους όμως εφέρετο το τελευταίο διάστημα να μη διάγουν και την καλύτερη δυνατή περίοδο, λόγω των εξελίξεων στη διαπραγμάτευση, για τις οποίες στελέχη της τάσης έχουν ενστάσεις. Είχε σχολιαστεί μάλιστα ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, στελέχη των 53 είχαν υπογράψει κείμενο μαζί με το Νίκο Φίλη, με αιχμές για τη συμφωνία και τη διαχείριση της διαπραγμάτευσης. Η κατακλείδα όμως και των στελεχών που έχουν ενστάσεις είναι πως στηρίζουν την κυβέρνηση της αριστεράς, ως τη μόνη επιλογή για να βγει εν τέλει η χώρα από την επιτροπεία. Οι 53 συνεδρίασαν χθες το βράδυ.

Σημειωτέον επίσης ότι από τη σημερινή συνεδρίαση απουσιάζει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος είχε κάνει παρεμβάσεις κατά καιρούς για το θέμα της ΔΕΗ και ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα