Στα Χανιά αντί για Μέτσοβο θα κάνει τελικά Χριστούγεννα ο Μητσοτάκης 

Στα Χανιά αντί για Μέτσοβο θα κάνει τελικά Χριστούγεννα ο Μητσοτάκης 
Κυριάκος Μητσοτάκης eurokinissi

Ο πρωθυπουργός άλλαξε το γιορτινό του πρόγραμμα και θα επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ώστε να λάβει τις αποφάσεις για τις εκλογές του 2023 

Στα Χανιά θα κάνει τελικά Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αρχικά σχεδίαζε να περάσει τις γιορτές στο Μέτσοβο, όπως είχε αποκαλύψει σε συνομιλία με τους δημοσιογράφους μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού 2023.

Στο Μέτσοβο είχε περάσει ο κ. Μητσοτάκης τα Χριστούγεννα του 2019, δηλώνοντας μάλιστα ότι στο βουνό παίρνει αποφάσεις. Τότε είχε πάρει τις αποφάσεις του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, επομένως οι δημοσιογράφοι αμέσως σχολίασαν ότι σε αυτές τις διακοπές θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για τις εκλογές του 2023.

Τα Χανιά πάντως συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, επομένως ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει την ημερομηνία των εκλογών με έμπνευση από τον αέρα του Ψηλορείτη.

Η ανακοίνωση του FoodPass, δηλαδή της επιδότησης του 10% στα ψώνια των νοικοκυριών σε σουπερμάρκετ κλπ από το Φεβρουάριο και για έξι μήνες, πυροδότησε άλλωστε τη σεναριολογία για την ημερομηνία των εκλογών.

Ο δε υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, υιοθέτησε σήμερα το σενάριο να στηθούν οι πρώτες κάλπες πριν το Πάσχα και οι δεύτερες πριν τις πανελλαδικές.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αντίθετα είχε εκτιμήσει ότι “θα φάμε με την ησυχία μας το αρνάκι του Πάσχα”.

Την τελική απόφαση όμως θα πάρει φυσικά ο πρωθυπουργός στα Χανιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα