Στη ΝΔ εξετάζουν παρεμβάσεις με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο

Στη ΝΔ εξετάζουν παρεμβάσεις με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο
Meeting between the President of New Democracy Party Kyriakos Mitsotakis and the European Commissioner for Economic and Financial Affairs Pierre Moscovici, in Athens, on 15 February, 2017 / , , 15 , 2017 Menelaos Myrillas / SOOC

Αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο με την Πόρσε το τριήμερο της αποκριάς και η «ταξική προσέγγιση» για το θέμα από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Το θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας το τριήμερο της αποκριάς και οι πολιτικές προεκτάσεις που πήρε μέσω διαφόρων σχολίων στα social media με αφορμή την ταυτότητα του οδηγού της Πόρσε που το προκάλεσε, έχει προβληματίσει το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη που εξετάζει το ενδεχόμενο μιας παρέμβασης του προέδρου της ΝΔ τις επόμενες μέρες γενικότερα για τα θέματα της οδικής ασφάλειας, χωρίς πάντως ακόμα να έχει κλειδώσει κάτι οριστικά.

Μέχρι στιγμής τα γαλάζια στελέχη αυτό που κυρίως σχολιάζουν είναι οι παρεμβάσεις που έγιναν από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές του κ. Μανιού και της κας Τζούφη περί «ταξικής προσέγγισης» για το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα αυτό είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που είχε καλέσει σε «περιφρόνηση» των Αριστερών καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «αντί αυτές οι τραγωδίες να μας κάνουν όλους να ερχόμαστε πιο κοντά σκεπτόμενοι πόσο Κοινή είναι η μοίρα μας, βγήκαν πάλι όλοι αυτοί οι αριστεροί με μίσος, για τον πλούσιο, τον κακομαθημένο, αυτόν που έχει όσα δεν έχουν, για να χύσουν πάλι τον βρωμερό τους φθόνο σαν δηλητήριο».

Από την πλευρά του χτες ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη (Σκάι) έκανε λόγο για «απαράδεκτες και καταδικαστέες τοποθετήσεις που δεν πρέπει να γίνονται» επικρίνοντας το ΣΥΡΙΖΑ ότι και στα θέματα της οδικής ασφάλειας προχωράει σε ταξικές προσεγγίσει που οδηγούν την κοινωνία στο «μίσος» και το «διχασμό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα