Στη Θεσσαλονίκη η Φώφη Γεννηματά

Στη Θεσσαλονίκη η Φώφη Γεννηματά
Lunch of the political leaders at the Presidential Palace on the occasion of the 41st anniversary of the restoration of democracy, Athens, on July 24, 2015 / , 41 , , 24 , 2015 Nick Paleologos / SOOC

Με το "φλερτ" του ΠΑΣΟΚ με το ΚΙΔΗΣΟ να μην οδηγεί σε γάμο η Φώφη Γεννηματά περνά στην αντεπίθεση ξεκινώντας την εξόρμηση στην περιφέρεια. Έχοντας στο πλευρό της τον Παύλο Γερουλάνο περιοδεύει στην συμπρωτεύουσα θέλοντας να πραγματοποιήσει επαφές με φορείς της πραγματικής οικονομίας της πόλης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά, όπου αναμένεται να έχει συναντήσεις, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλλονίκης, με παραγωγικούς φορείς. Την Κυριακή θα πραγματοποιήσει τη πρώτη ανοιχτή προεκλογική της ομιλία στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη και έχοντας ήδη γίνει η ανάθεση των επιτροπών στα κορυφαία στελέχη του κινήματος, στη Θεσσαλονίκη θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να συμπεριλάβει κάθε θετική πρόταση στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα και την έξοδο από την κρίση.

Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνοδεύει ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της εμπειρίας του στον ιδιωτικό τομέα, έχει αναλάβει την προετοιμασία και συγγραφή του προγράμματος της Χαριλάου Τρικούπη στον τομέα της ανάπτυξης.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα