Στην αλλαγή του εκλογικού νόμου επενδύει το Ποτάμι

Στην αλλαγή του εκλογικού νόμου επενδύει το Ποτάμι
Ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του "Ποταμιού" την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη διοργανώνει αύριο συζήτηση για ένα νέο εκλογικό σύστημα, στον απόηχο της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών (πλην του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη)

Η αλλαγή του εκλογικού νόμου (προς το αναλογικότερον), την οποία ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, κατέχει κομβική θέση στους σχεδιασμούς του Ποταμιού, το οποίο αύριο διοργανώνει συζήτηση για το θέμα.

Ειδικότερα η Επιτροπή Διαλόγου του Ποταμιού πραγματοποιεί αύριο στις 7 το απόγευμα στο Ζάππειο Μέγαρο, εκδήλωση-συζήτηση  με θέμα την πρόταση του Ποταμιού για ένα νέο εκλογικό σύστημα.

Την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος. Την παρουσίαση της πρότασης του Ποταμιού  έχουν αναλάβει  ο Δημήτρης Τσιόδρας εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος και ο Νίκος Μηλαπίδης διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι: Χριστόφορος Βερναρδάκης αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ντόρα Μπακογιάννη βουλευτής της ΝΔ και Μιλτιάδης Παπαϊωάννου πρώην υπουργός.

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Νόνη Καραγιάννη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα