Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η ΝΔ για την υπόθεση Novartis

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η ΝΔ για την υπόθεση Novartis
Φωτογραφία αρχείου Ευρωκίνηση

Το ερώτημα του Νίκου Παναγιωτόπουλου για το αν μετέβη σήμερα και για ποιο λόγο στον Άρειο Πάγο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Πώς σχολίασε τη διαβίβαση του φακέλου για πρώην υπουργούς στη βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η ΝΔ στο φόντο των δικαστικών εξελίξεων στην υπόθεση Novartis και τη διαβίβαση του φακέλου στην βουλή επειδή «σκοντάφτει» σε πολιτικά πρόσωπα όπως πρώην υπουργοί, θέτοντας το ερώτημα για το αν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Μάλιστα με ανάρτησή του στο twitter ο τομεάρχης δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος έγραψε πριν από λίγη ώρα «αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναι, τί δουλειά έχει εκεί;;;»

Σύμφωνα με γαλάζιες πηγές είναι ανοιχτό αν τα δύο αυτά ζητήματα συνδέονται. Όπως επισημαίνουν «αν είναι για προσωπική του υπόθεση , τότε τι θέλει ένας υπουργός στον Άρειο Πάγο» αλλά από την άλλη επισημαίνουν και τη χρονική σύμπτωση των δύο γεγονότων και υποστηρίζουν ότι σ’ αυτή την περίπτωση θα πρόκειται για «εξωφρενική παρέμβαση».

Πάντως πρώην υπουργός υγείας και σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την είδηση της διαβίβασης του φακέλου Novartis στη βουλή για εμπλοκή πρώην υπουργών ανέφερε ότι «τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!…».  Επεσήμανε ωστόσο ότι η συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου με εν ενέργεια Δικαστικούς «για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα