Στοίχημα Λεβέντη-Ντόρας για το αν θα είναι δεξιός ο νικητής στη ΝΔ

Στοίχημα Λεβέντη-Ντόρας για το αν θα είναι δεξιός ο νικητής στη ΝΔ
ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ -ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ. (EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για «μιλιούνια» πελατειακών διευθετήσεων και διερωτήθηκε αν οι πολίτες συζητούν για το «Κυπριακό» στα κομματικά γραφεία (vids)

Την βεβαιότητά του ότι νικητής των εκλογών θα είναι κάποιος από τους υποψήφιους της «δεξιάς» πλατφόρμας της ΝΔ εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής και στοιχημάτισε μάλιστα με την Ντόρα Μπακογιάννη που αμφισβήτησε τον ισχυρισμό του.

«Εγώ νομίζω ότι τη Δευτέρα η ΝΔ θα είναι πολύ δεξιότερα» είπε αρχίζοντας την ομιλία του ο κ. Λεβέντης προκαλώντας γέλια στα βουλευτικά έδρανα της ΝΔ. Τον ισχυρισμό του κ. Λεβέντη αμφισβήτησε μάλιστα έντονα η κυρία Μπακογιάννη, που στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Μεϊμαράκη.

Όμως ο κ. Λεβέντης επέμεινε ότι αυτός θα αποδειχθεί πιο σωστός.  «Αυτή είναι η πρόβλεψή μου και οψόμεθα…» είπε στην κυρία Μπακογιάννη ο Βασίλης Λεβέντης και προέβλεψε, μάλιστα, ότι η άνοδος των «δεξιών» στη ΝΔ «θα ενισχύσει την Ένωση Κεντρώων. Στο τέλος μάλιστα της ομιλίας του ο κ. Λεβέντης επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «σας εύχομαι κυρία Μπακογιάννη τη Δευτέρα να είστε δεξιότερα όλη στη ΝΔ !»

Από το στόχαστρο του κ. Λεβέντη δεν ξέφυγε όμως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για πελατειακές διευθετήσεις και ρουσφέτια κάνοντας λόγο για «μιλιούνια» πολιτών που προσέρχονται στα κομματικά γραφεία. Όταν μάλιστα αντέδρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στα λεγόμενά του ο κ. Λεβέντης διερωτήθηκε περιπαικτικά αν στα κομματικά γραφεία συζητάνε «για το Κυπριακό».

Ο κ. Λεβένης ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα διαψεύδοντας όσους έλεγαν ότι θα στήριζε την κυβέρνηση.  «Η ένωση κεντρώων δεν μπορεί να ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο γιατί είναι προϊόν εκβιασμού όπως λένε τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα