Στον Παπούλια την Τετάρτη ο Βενιζέλος

Στον Παπούλια την Τετάρτη ο Βενιζέλος
Στιγμιότυπο από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο, Δευτέρα 14 Μαΐου 2012, με την συμμετοχή του προέδρου της "Δημοκρατικής Αριστεράς", Φώτη Κουβέλη, του προέδρου της "Νέας Δημοκρατίας", Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ποια τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στην έκτακτη συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Τις τελευταίες εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο επιθυμεί να συζητήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, αύριο, στις 14:30.

Οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να αποτιμήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών σε Ιταλία και Κύπρο και παράλληλα να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την κοινωνική κατάσταση, που βρίσκεται στον δημόσιο διάλογο με επίκεντρο την ανεργία.

Επίσης αναμένεται να αναφερθούν στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο κ. Παπούλιας υπήρξε προεξέχων βουλευτής και υπουργός, επί Ανδρέα Παπανδρέου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα