Τα “καρφιά” Μαρινάκη για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις αναρτήσεις Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Τα “καρφιά” Μαρινάκη για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις αναρτήσεις Κασσελάκη
Παύλος Μαρινάκης SOOC Dimitris Kapantais

Ο Παύλος Μαρινάκης υποστήριξε ότι η ΝΔ έχει δώσει διαπιστευτήρια για τις δικές της εσωκομματικές διαδικασίες, ενώ κατηγόρησε τον Κασσελάκη για “συνεχείς αναρτήσεις και βίντεο χωρίς ουσία”

Έμμεσες αιχμές για την εσωκομματική κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας ταυτόχρονα στον ισχυρισμό του Στέφανου Κασσελάκη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αντιγράφει.

“Δεν είναι θεσμικά σωστό να κάνουμε σχόλιο για τις εσωτερικές εξελίξεις σε ένα άλλο κόμμα, ούτε μπορώ να έχω άποψη εγώ για τα εσωτερικά, το καταστατικό, τον κανονισμό λειτουργίας ενός άλλου κόμματος”, είπε καταρχήν ο κ. Μαρινάκης ερωτηθείς για τα τεκταινόμενα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Έσπευσε όμως να προσθέσει με νόημα: “Αυτό που μπορώ να πω ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει πολλές φορές διαπιστευτήρια για τις δικές της εσωκομματικές διαδικασίες που τηρούνται κάθε φορά”,

Κατά τα λοιπά, τόνισε ότι “δεν κάνουμε κάποια πρόβλεψη για τις δημοσκοπήσεις, εμείς έχουμε δουλειά να κάνουμε, να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας”.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης εκλήθη να σχολιάσει και την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος υποστήριξε πως με την επίσκεψη του σε σούπερ μάρκετ το πρωί του Σαββάτου ο κ. Μητσοτάκης τον αντέγραψε.

“Νομίζω ότι χρειάζεται λίγο περισσότερη σοβαρότητα όταν αντιμετωπίζουμε τόσο σημαντικά θέματα, όπως το μεγαλύτερο ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία δηλαδή η εισαγώμενη ακρίβεια και γενικά χρειάζεται μεγαλύτερη σοβαρότητα”, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με τσιτάτα, συνθήματα και λαϊκιστική, παλιακή, λογική, λογική από άλλη εποχή, δε λύθηκε κανένα πρόβλημα. Το εάν ο πρωθυπουργός είναι δίπλα στους πολίτες αν ασχολείται με τα προβλήματα το αποδεικνύουν οι πολιτικές της κυβέρνησης. Όλα τα μέτρα στήριξης που έχουν κρατήσει όρθια την οικονομία και μείωνουν τον αντίκτυπο από τις συνεχείς κρίσεις. Οι αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους. Οι μειώσεις φόρων. Τα έκτακτα μέτρα για τη στήριξη των αδύναμων. Αυτά είναι καλύτερα και πιο χρήσιμα για την κοινωνία παρά συνεχείς αναρτήσεις, βίντεο, tweet χωρίς ουσία”, πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης και κατέληξε:

“Δεν έχει να κερδίσει τίποτα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ειδικά ένας νέος άνθρωπος, να πολιτεύεται με τέτοιο λαϊκιστικό τρόπο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα