‘Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε’ Φώφη- Θεοχαρόπουλος

‘Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε’ Φώφη- Θεοχαρόπουλος
Συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος και άλλες διατάξεις" στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Σύμπτωση απόψεων διαπιστώθηκε στην πρώτη συνάντηση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, σχετικά με το μέλλον της παράταξης μέχρι το Συνέδριο

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, η πρώτη που πραγματοποίησε μετά τις εκλογές. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει τις θέσεις της και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του ενιαίου φορέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές συμφωνούν πάνω στην οργανωτική βάση και τα χρονοδιαγράμματα που προτείνει η Φ.Γεννηματά. Οι δυο τους εκτιμούν ότι προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η άμεση δημιουργία ένός ενιαίου καθοδηγητικού οργάνου που θα ονομάζεται Πολιτική Γραμματεία και θα έχει την πολιτική ευθύνη της παράταξης, έως ότου το Συνέδριο εκλέξει όργανα.

Σε ότι αφορά τον δρόμο προς το Συνέδριο, οι σκέψεις των επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι ταυτόσημες. Θα πρέπει πριν τα Χριστούγεννα να συγκροτηθεί η οργανωτική επιτροπή, αλλά και οι επιτροπές θέσεων, προγράμματος και καταστατικού, που θα καταθέσουν τις προτάσεις που θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση σχεδόν 40 μέρες πριν τη σύγκληση του Συνεδρίου .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα