Τα παράπονα των Θεσσαλών βουλευτών της ΝΔ

Διαβάζεται σε 2'
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τι είπαν οι γαλάζιοι βουλευτές στην ΚΟ όταν έκλεισαν οι κάμερες. Ο Κ. Μητσοτάκης σχολίασε στο τέλος “δεν ασχοληθήκατε με την αντιπολίτευση και καλά κάνατε” και δήλωσε: “Δεν θέλω προσωπικές επιθέσεις”.

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ήταν η πρώτη μετά τις δεύτερες εκλογές και υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πανηγυρική, πλην όμως οι καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel, αλλά και το πέρασμα του Elias σήμερα στη Θεσσαλία και την Εύβοια έριξαν βαριά τη σκιά τους.

Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, άλλωστε στην ομιλία του ήταν συγκρατημένος, ανεβάζοντας τους τόνους μόνο όταν σχολίασε αιχμηρά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν έκλεισαν στη συνέχεια οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι βγήκαν από την αιθουσα της Ολομέλειας, τον λόγο πήραν συνολικά 27 βουλευτές, μεταξύ των οποίων πρωτοεκλεγμένοι, αλλά και στελέχη που εκλέγονται στις πληγείσες περιοχές.

O βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος, μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι το κράτος είναι μεν παρόν στο Βόλο, αλλά πως έπρεπε να είχαν γίνει περισσότερα. Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι βουλευτές Λαρίσης, Χρήστος Κέλλας και Χρήστος Καπετάνος, και Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Μητσοτάκης πήρε στο κλείσιμο της συνεδρίας ξανά τον λόγο και μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, σχολίασε το γεγονός ότι κανένας βουλευτής δεν αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν ασχοληθήκατε καθόλου με την αντιπολίτευση και καλά κάνατε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η κοινωνία και να λύσουμε τα προβλήματα. Εμείς θα ασχοληθούμε με τις δικές μας προτεραιότητες”, είπε ο πρωθυπουργός.

“Δεν θέλω προσωπικές επιθέσεις” συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: “Την πολιτική μας κυριαρχία θα την εδραιώσουμε με τη δουλειά μας και μόνο. Με συνέπεια στην υλοποίηση του προγράμματος μας. Το πρόγραμμά μας που θα βελτιώσει τη ζωή των πολιτών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα