Θα έρθει η ώρα που θα κλάψει ο Τσίπρας προειδοποιεί ο Λεβέντης. Τι είπε για Φλαμπουράρη

Θα έρθει η ώρα που θα κλάψει ο Τσίπρας προειδοποιεί ο Λεβέντης. Τι είπε για Φλαμπουράρη
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής με τη διαδικασία του κατεπείγοντος του νομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών με τα 13 προαπαιτούμενα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015// Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Κάλεσε τον κ. Τσίπρα να παραιτηθεί υπέρ οικουμενικής και να επανέλθει μετά τα μνημόνια. Τόνισε ότι ο κ. Φλαμπουράρης δεν διέπραξε κάτι μεμπτό αλλά 'απλή αμέλεια'

Νέα πρόταση στον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί προκειμένου να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση κατέθεσε ο Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ.

«Θα έρθει η ώρα που θα κλάψει ο Τσίπρας» προεξόφλησε ο κ. Λεβέντης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε μάλιστα τον υπουργό Επικρατείας να εισηγηθεί στον πρωθυπουργό να παραιτηθεί για να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση. Ζήτησε, μάλιστα, από τον κ. Τσίπρα να μην μείνει καρφωμένος στην καρέκλα και ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός είναι νέος και μπορεί να επανέλθει ως πρωθυπουργός σε μερικά χρόνια όταν θα έχουν τελειώσει τα μνημόνια.

Ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε, όμως, ότι ήταν συνεργάτης με τον πατέρα του κ. Τσίπρα στο παρελθόν και δήλωσε μάλιστα ότι αγαπά τον πρωθυπουργό. «Δεν τον αγαπάτε εσείς περισσότερο από μένα» είπε απευθυνόμενος στα βουλευτικά έδρανα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Σχολίασε όμως και στις καταγγελίες της ΝΔ κατά του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη για την υπόθεση του Πόθεν Έσχες λέγοντας ότι πρόκειται περί απλής αμέλειας και όχι για ζήτηματα διαφθοράς. «Την κλεψιά πρέπει να κυνηγήσουμε όχι την αμέλεια» είπε ο κ. Λεβέντης και διερωτήθηκε: «είναι σοβαρά πράγματα αυτά για να βασίζει την αντιπολίτευση της η ΝΔ;»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα