Θάνος Πλεύρης: “Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο σε τραυματίες και νεκρούς”

Θάνος Πλεύρης: “Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο σε τραυματίες και νεκρούς”
larissanet.gr

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Προέχει η περίθαλψη των τραυματιών και η στήριξη όσων έχασαν τους ανθρώπους τους, σημείωσε.

Η περίθαλψη όσων έχουν τραυματιστεί και η στήριξη όσων έχασαν τους ανθρώπους τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι αυτό που προέχει αυτή την ώρα για το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για τραγωδία επισημαίνοντας πως «οι τραυματίες στα νοσοκομεία βρίσκονται σε καλά χέρια. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε 32 νεκρούς. Είμαστε δίπλα στους συγγενείς».

Όπως ενημέρωσε, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισης για τους τραυματίες και η ταυτοποίηση των νεκρών.

«Διαθέτουμε ψυχολόγους να στηρίξουμε τους συγγενείς. Είναι μια τρομακτική διαδικασία για γονείς και συγγενείς. Θα προσπαθήσουμε να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται η αναγνώριση, παρά τις δυσκολίες», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι σημαντικό «να τρέξει γρήγορα η διαδικασία, ώστε οι περισσότεροι να βρουν τον άνθρωπο τους. Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο σε τραυματίες και νεκρούς».

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει πλέον στους 38.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα