Θάνος Πλεύρης: Το ιατρικό ανακοινωθέν μετά την επίθεση με γιαούρτια

Θάνος Πλεύρης: Το ιατρικό ανακοινωθέν μετά την επίθεση με γιαούρτια
Θάνος Πλεύρης Eurokinissi

Τι αναφέρει το Λαϊκό νοσοκομείο για την κατάσταση του Θάνου Πλεύρη μετά την επίθεση που δέχτηκε με γιαούρτια.

Στο “Λαϊκό” Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης, μετά την επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχθηκε με γιαούρτια, σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Μετά τις προληπτικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο υπουργός Υγείας, το νοσοκομείο εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού”.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα