Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε από τα κανάλια να βρωμίσουν το Ποτάμι

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε από τα κανάλια να βρωμίσουν το Ποτάμι
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων (διαφάνεια - αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης) και άλλες διατάξεις", την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Στη στήριξη των ΜΜΕ αποδίδει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής του Ποταμιού και ζητά με επιστολή του προς τα κομματικά στελέχη: "Να κάνουμε το Ποτάμι Κίνημα λαού".

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με επιστολή του προς τα στελέχη που συγκροτούν τα νέα όργανα του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης ασκώντας παράλληλα κριτική σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ

Ο επανεκλεγείς προσφάτως στο συνέδριο του Ποταμιού κ.Θεοδωράκης, υποστηρίζει στην επιστολή του ότι “Μέρα με την ημέρα η Ελλάδα ηττάται. Στην Ευρώπη, το προσφυγικό, τα δικαιώματα, την παιδεία. Η οικονομία σιγοσβήνει αλλά αλλαγές πουθενά” και κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι επιστρέφουν τη χώρα στο παρελθόν. “Οι δημόσιες επιχειρήσεις παραδίδονται σε ανειδίκευτους κομματικούς φίλους που κυρίως νοιάζονται πώς θα μοιράσουν τα κονδύλια της διαφημιστικής τους προβολής”, προσθέτει.

“Τώρα μαθαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παζάρευε ακόμη και τις θέσεις των διευθυντών των εφημερίδων του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του MEGA. Ζητούσε από τα κανάλια «να βρωμίσουν το Ποτάμι» και να προβάλουν χωρίς αντίλογο τα ψέματά του. Οι περισσότεροι το έκαναν και κάπως έτσι, πάνω στα κύματα του λαϊκισμού, οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ήρθαν στην εξουσία. Και τώρα έχουν γαντζωθεί πάνω της με νύχια και με δόντια”, υποστήριξε μάλιστα ο κ.Θεοδωράκης αποδίδοντας έτσι στη στήριξη των ΜΜΕ την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού πάντως κατηγορεί και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι “αρνούνται να κάνουν πραγματική αυτοκριτική και επαναπαύονται στο επιχείρημα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει όλα χειρότερα». Μιλούν για μεταρρυθμίσεις μόνο όταν πιεστούν και δεν προτείνουν κανέναν καινούργιο δρόμο.”

Συνεχίζει λέγοντας ότι “Η κοινωνία όμως δε μπορεί να περιμένει άλλο. Θέλει από κάπου να κρατηθεί.Τώρα πρέπει να μιλήσουμε σε αυτούς που είχαν κλειστά τα αυτιά τους στις φωνές της λογικής. Οι λύσεις δεν είναι ούτε αριστερές ούτε δεξιές. Οι λύσεις είναι χαρτογραφημένες από τις εμπειρίες της προοδευτικής Ευρώπης” και ζητά  “Να κάνουμε το Ποτάμι Κίνημα λαού”.

Τα νέα Όργανα του Ποταμιού εξελέγησαν προχθές από τη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ).

Αναλυτικά εξελέγησαν:

Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου:  Παναγιώτης Καρκατσούλης

Γραμματέας Οργανωτικού: Παντελής Αβραμίδης

Στο Πολιτικό Συμβούλιο θα συμμετέχουν:

Ο Επικεφαλής Σταύρος Θεοδωράκης

Οι Γραμματείς Κοινοβουλευτικού Έργου και Οργανωτικού Παναγιώτης Καρκατσούλης και Παντελής Αβραμίδης

Οι Βουλευτές: Γιώργος Μαυρωτάς, Κώστας Μπαργιώτας, Ιάσονας Φωτήλας,  Γρηγόρης Ψαριανός,

Τα μέλη του Κινήματος: Δημήτρης Αβραμίδης, Ζωή Αποστολοπούλου, Παναγιώτης Βλάχος, Μαργαρίτα Γερούκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, Σπύρος Πέγκας, Δημήτρης Τσιόδρας, Τάκης Φραγκούλης,

Επιτροπή Δεοντολογίας: Αθηνά Βενετάκη, Νίκος Βιτώρος, Στάθης Γρηγοριάδης,

Προεδρείο της ΜΕΣΥΑ: Γιάννης Γιαννόπουλος, Βασίλης Γκολφινόπουλος,  Νίκος Φουρναράκης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα