Θεοχαρόπουλος για Σκοπιανό: Να δημιουργηθεί μια πλειοψηφία λογικής και ευθύνης

Θεοχαρόπουλος για Σκοπιανό: Να δημιουργηθεί μια πλειοψηφία λογικής και ευθύνης
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας στην εκπομπή Αντίμετρα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, από τους 88,6 και τόνισε για το Μακεδονικό πως “πρέπει να δημιουργηθεί μια πλειοψηφία λογικής και ευθύνης, της χώρας”. Όπως πρόσθεσε αυτή η πλειοψηφία “δεν μένει μόνο στο Κοινοβούλιο, μένει στα κόμματα, μένει στην ελληνική κοινωνία”. Σημείωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει μια στάση ξεκάθαρη για το ζήτημα της ονομασίας, καθώς θέση του πολιτικού φορέα είναι να υπάρξει μια σύνθετη ονομασία, για χρήση έναντι όλων, κοινά αποδεκτή από τις δύο μεριές και δεσμευτική για ζητήματα αλυτρωτισμού.

Πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν έχει θέσει ζήτημα δεδηλωμένης και πως δεν θα περιμένει τη στάση του Πάνου Καμμένου για να πάρει θέση, ενώ κατέληξε πως “περιμένω να υπάρχει αποτέλεσμα θετικό διαπραγμάτευσης τώρα, όχι μετά από χρόνια όπως δήλωσε η Νέα Δημοκρατία (…) γιατί 26 χρόνια ταλαιπωρείται η χώρα μας από αυτό” και τόνισε πως πρέπει ως χώρα να αποκτήσουμε στρατηγική θέση στα Βαλκάνια.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα