Θεοχαρόπουλος: Ο πρόεδρος πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει

Διαβάζεται σε 1'
Θεοχαρόπουλος: Ο πρόεδρος πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ eurokinissi

“Είναι υπονομευτής ο Αλέξης Τσίπρας;” ήταν το ρητορικό ερωτημα που έθεσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στον Στέφανο Κασσελάκη κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι υπονομευτής ο Αλέξης Τσίπρας;” Το ρητορικό αυτό ερώτημα έθεσε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις κατηγοριές περί υπονομευτών σε όσους ασκούν κριτική στην προεδρία.

Στην συνέχεια άσκησε ο ίδιος κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι “δεν μπορούμε να θέτουμε κομματική πειθαρχία και μετά να μην κάνουμε τίποτε”, πως “δεν μπορούμε να κατηγορούμε μια εκδήλωση και μετά να πάμε” και τέλος “δεν μπορούμε να λέμε “θα κερδίσω το Μητσοτάκη και μετά να λέμε ότι αν χάσω με 20 μονάδες δεν τρέχει τίποτε”,
Επισήμανε ότι “απαιτείται πολιτικό σχέδιο, σοβαρότητα και αξιοπιστία” τονίζοντας πως “η επικοινωνία υποκαθιστά την πολιτική” ενώ στο εσωτερικό”δεν υπάρχει καμία προσπάθεια συνθέσεων”.

Τονισε πως “ο πρόεδρος πρέπει να ενώνει όχι να διχάζει” θυμίζοντας πως “έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα”. Ξεκαθάρισε επίσης πως “δεν επιδιώκουμε ένα αρχηγικό κόμμα θέλουμε ένα κόμμα των μελών”. Τέλος επανέφερε την πλατφόρμα περί έμφασης του κόμματος στην κεντροαριστερά σημειώνοντας πως αυτό επιθμούν 6 στου 10 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα