Τη Δευτέρα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καμίνη για την Κεντροαριστερά

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καμίνη για την Κεντροαριστερά

Συνάντηση θα έχει η Φώφη Γεννηματά με τον δήμαρχο Αθηναίων, αύριο Δευτέρα. Εντατικοποιούνται οι ζυμώσεις εν όψει διεκδίκησης ηγεσίας

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 16:00 με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χαριλάου Τρικούπη 50) όπου και θα επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα Καμίνη για την ηγεσία του νέου φορέα.

Αντικείμενο συζήτησης θα είναι οι διεργασίες για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, που επιταχύνθηκαν την εβδομάδα που πέρασε καθώς, κατά χρονική σειρά, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μανιάτης κατέστησαν σαφές ότι θα διεκδικήσουν την ηγεσία. Μια ηγεσία που θα διεκδικήσει όπως είναι γνωστό και ο κ. Καμίνης.

Μέχρι στιγμής οι δεδομένοι υποψήφιοι ανέρχονται σε πέντε (Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Καμίνης, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιάννης Ραγκούσης και Γιάννης Μανιάτης) και πιθανολογείται ότι θα υποβάλλουν ακόμη υποψηφιότητα, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Η Φώφη Γεννηματά πρόκειται να ξεδιπλώσει τις απόψεις της για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και του ευρύτερου χώρου με την ομιλία της στην εκδήλωση για τη 3η Σεπτέμβρη, την επόμενη Κυριακή στο Ζάππειο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα