Το “double score” Αϊβαλιώτη σε Γεωργιάδη

Το “double score” Αϊβαλιώτη σε Γεωργιάδη
Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση της βουλής,συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων.Στην φωτογραφία ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης ,Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Σε σύγκριση εκλογικών "επιδόσεων" με τον Άδωνι Γεωργιάδη προχώρησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης, τονίζοντας έχει πικρία απέναντί του επειδή συνέτριψε την επίδοσή του σε σταυρούς στο κόμμα.

Επισημαίνοντας πως έχασε τη μνήμη του, σημείωσε πως έκανε παρέα μόνο με όσους πρόδωσαν, παραθέτοντας τα ονόματα των Βορίδη και Πλεύρη.

“Δεν θυμάται καλά ίσως επειδή άλλαξε ως τώρα αρκετά κόμματα και έτσι συγχέει ψηφοφορίες, αρχηγούς, στελέχη κλπ. Όσο για την εκλογική επίδοση την δική του και την δική μου, μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών του φετινού Μαΐου αποδεικνύει ότι συνέτριψα, αναλογικά, την επίδοσή του σε σταυρούς στον ΛΑ.Ο.Σ. και ίσως γι’ αυτό μόλις που αποκρύπτεται μια μικρή πικρία του.

Τέλος, επειδή εγώ παίζω μπάσκετ και όχι τέννις όπως εκείνος, ας χρησιμοποιήσω ένα τεχνικό όρο από το αγαπημένο μου άθλημα: αν ήμασταν και οι δύο υποψήφιοι στο ίδιο κόμμα και μπορούσαμε να συγκρίνουμε επί ισοδυνάμου βάσεως τους προσωπικούς μας σταυρούς προτίμησης, τα εκλογικά μας αποτελέσματα δείχνουν ότι θα τον είχα “φιλοδωρήσει” με ” DOUBLE SCORE…”, σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα