Το καρφί Γεννηματά προς Μητσοτάκη για Διαμαντοπούλου

Το καρφί Γεννηματά προς Μητσοτάκη για Διαμαντοπούλου
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με την Παιδεία, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκωμίασε το νόμο Διαμαντοπούλου και υποσχέθηκε να τον αποκαταστήσει, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διεμήνυσε πως "ούτε οι προτάσεις μας ούτε οι μεταρρυθμίσεις μας μεταγράφονται"

Στην προσπάθεια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να διεμβολίσει το χώρο του “μεταρρυθμιστικού κέντρου”, διεκδικώντας ιδέες (και κατά ορισμένους και πρόσωπα) κυρίως του εκσυγχρονιστικού χώρου, απάντησε με αιχμές η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία στην πρωτολογία της είχε βάλει κάθετη διαχωριστική γραμμή με το Μητσοτάκη και τη δεξιά, στη δευτερολογία της άφησε αιχμές με αφορμή τα εγκώμια Μητσοτάκη στο νόμο Διαμαντοπούλου, τον οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε να αποκαταστήσει όταν γίνει πρωθυπουργός.

«Με δανεικές προτάσεις από τον πρωθυπουργό και δανεικές μεταρρυθμίσεις από τον κ. Μητσοτάκη δεν προχωράει η Παιδεία. Είναι έργο του ΠΑΣΟΚ, ανήκει στα δεκάδες στελέχη και εκπαιδευτικούς που συνεισέφεραν. Οι προτάσεις και μεταρρυθμίσεις δεν μεταγράφονται», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Παρουσίασε λοιπόν τις μεταρρυθμίσεις αυτές και όχι μόνο ως συλλογικό κτήμα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και διεμήνυσε με νόημα: “Ούτε οι προτάσεις μας, ούτε οι μεταρρυθμίσεις μας μεταγράφονται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα