Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον χάλκινο Ολυμπιονίκη Κουρουγκλίεβ

Διαβάζεται σε 2'
Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον χάλκινο Ολυμπιονίκη Κουρουγκλίεβ
Ο Κ. Μητσοτάκης INTIME

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στην πάλη, στην κατηγορία των 86 κιλών.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κέρδισε τον Άμινε Μίλες Ναζέμ με 5-4 και κατέκτησε το χάλκινο στην κατηγορία των 86 κιλών ελευθέρας ανδρών χαρίζοντας ένα μετάλλιο στη χώρα μας στην πάλη μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και τον Αρτιόμ Κιουρεγκιάν. Αυτή μάλιστα είναι η 12η φορά που Έλληνας παλαιστής ανεβαίνει στο βάθρο στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού.

Λίγη ώρα μετά από τη σπουδαία επιτυχία του, ο αλύγιστος 32χρονος δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω ανάρτησης που έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη, στην κατηγορία των 86 κιλών. Άλλη μια σημαντική διάκριση για τη χώρα μας!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάκλινου μεταλλίου. “Ευχαριστώ πολύ! Δεν ήρθα εδώ για ακριβώς αυτό το μετάλλιο. Ήρθα εδώ για το χρυσό. Ο Θεός μού έδωσε αυτό το μετάλλιο. Ευχαριστώ πολύ τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα που μού έδωσε την ευκαιρία να παλέψω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ειδικά τον πρωθυπουργό, τον κ. Μητσοτάκη, τον υπουργό αθλητισμού, τον κ. Βρούτση και τον Κώστα Θάνο“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο χάλκινος ολυμπιονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα