Το ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται τον Πύρρο Δήμα απέναντι στην Αυγή

Το ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται τον Πύρρο Δήμα απέναντι στην Αυγή

Αφίσα υπέρ του ολυμπιονίκη, ο οποίος έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε η Χαριλάου Τρικούπη στο facebook, καταγγέλλοντας μάλιστα διχασμό

Τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, που υπήρξε και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υπερασπίζεται στη διαμάχη του με την εφημερίδα Αυγή η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ ανήρτησε ειδικότερα στην επίσημη σελίδα του στο facebook μία φωτογραφία του κ.Δήμα, την εποχή που “καθόταν κάτω από τη μπάρα” με το σχόλιο: “Ο Πύρρος δόξασε τα ελληνικά χρώματα σε κάθε άκρη της γης”.

Η αφίσα συνοδεύεται από μία δήλωση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Παύλου Χρηστίδη:

“Χθες είχαμε τη συμπλήρωση της επετείου για την εθνική συμφιλίωση και την αναγνώριση της εθνικής αντίστασης. Είναι λοιπόν αδιανόητη η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ από την κομματική του εφημερίδα να ξαναχτίζει διαχωριστικές γραμμές. Μιλάμε για ιδεολόγους της μιζέριας και ενός νέου διχασμού που οδηγεί την Ελλάδα, δυστυχώς, μέρα με τη μέρα σε μια πλήρη παρακμή κι αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να σταματήσει”.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Δήμας είχε στείλει εξώδικο στην Αυγή αναφορικά με άρθρο γνώμης που καυτηρίαζε την λεγόμενη dream team της άρσης βαρών και το άδοξο τέλος της, μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ που τίναξε όλη την ομάδα του Χρήστου Ιακώβου στον αέρα. Ο Ολυμπιονίκης ισχυρίζεται πως το άρθρο είχε στόχο να τον υποτιμήσει και να τον προσβάλει, παρουσιάζοντάς τον ως  “αργόσχολο, ύποπτο για ντοπάρισμα, τεμπέλη αθλητή που λάθρα κατέκτησε ολυμπιακά μετάλλια σε 4 συνεχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες”.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η εφημερίδα, όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε άρθρο γνώμης με τίτλο “Πρωταθλητισμός χωρίς Αθλητισμό”, στο οποίο ο Δημήτρης Χρήστου αναρωτιόταν που “χάθηκε εκείνη η περίφημη σχολή της Ελληνικής Άρσης Βαρών την οποία είχαμε ονομάσει “ντριμ τιμ” για τις επιτυχίες της και τη συγκομιδή των ολυμπιακών μεταλλίων που έφερε στη χώρα;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα