Το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο συνηγόρου του τέως Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο συνηγόρου του τέως Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ
Event organised by PASOK democratic coalition, in Athens, on Dec. 16, 2015 / , , 16 , 2015 Menelaos Myrillas / SOOC

Για ερωτηματικά στη λειτουργία της δικαιοσύνης κάνει λόγο η Χαρ. Τρικούπη, μετά την απόφαση επανεξέτασης της υπόθεσης Γεωργίου, αναφορικά με τα "φουσκωμένα" ελλείμματα που οδήγησαν την Ελλάδα στο πρώτο μνημόνιο

Ενστάσεις και ερωτηματικά για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να επανεξετάσει το ενδεχόμενο παραπομπής του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ για κακούργημα, αναφορικά με τα παραποιημένα στοιχεία για το έλλειμμα της χώρας, εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. “Για πολλοστή φορά κύκλοι της δικαιοσύνης κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν!!” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως αναφέρουν από το σοσιαλιστικό κίνημα, τα στοιχεία εκείνης της περιόδου έχουν ελεγχθεί διεξοδικά “από τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα” και κάνουν λόγο για συμφέροντα και επιχειρούμενους “πολιτικούς αρραβώνες”.

Δείτε όλη την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

“Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η αναίρεση των αθωωτικών αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών συμβουλίων και η εκ νέου παραπομπή σε δίκη του τέως Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου.

Για πολλοστή φορά κύκλοι της δικαιοσύνης κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν!!

Πόσο μάλλον όταν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έχουν ελεχθεί διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Η εμμονή αυτή σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους επιχειρούμενους “πολιτικούς αρραβώνες”.

Δεν εξυπηρετεί όμως την αλήθεια.

Στην προσπάθεια της διαστρέβλωσης της αλήθειας Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν απόλυτα.

Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκαν πρόσφατα την πρότασή μας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλες τις εξελίξεις στην οικονομία από το 2001 μέχρι σήμερα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα