Το Ποτάμι ενηλικιώθηκε και δεν ψηφίζει νέους φόρους και μέτρα λιτότητας

Το Ποτάμι ενηλικιώθηκε και δεν ψηφίζει νέους φόρους και μέτρα λιτότητας
ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΤ ΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΛΗΞΕ Η 2η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΙΟΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ)--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Δηλώσεις Θεοδωράκη από τη Λαμία στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου. Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα υπόλοιπα προοδευτικά κόμματα

«Ενηλικιωθήκαμε και απομακρυνόμαστε από τις παιδικές ασθένειες. Θα τα κάνουμε όλα καλύτερα» Αυτά δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Λαμία όπου βρίσκεται στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου των μελών και φίλων του Ποταμιού.

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για τη στάση του κινήματος μέσα στη Βουλή τις επόμενες εβδομάδες, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι: “Πληρώνουμε πολύ ακριβά τα μαθήματα ευρωπαϊκής πραγματικότητας στον Αλέξη Τσίπρα. Από εδώ και στο εξής το Ποτάμι έχει σκοπό να στηρίξει τις αποφάσεις που θα είναι προς όφελος των πολλών. Δε θα στηρίξει όμως νέους φόρους, δε θα στηρίξει αποφάσεις που δημιουργούν τον φαύλο κύκλο της κρίσης. Δεν έχουμε κανένα σκοπό δηλαδή αφού πια σώσαμε τη χώρα και είναι στο ευρώ να επεκτείνουμε τα μέτρα λιτότητας σε μεγαλύτερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, τουλάχιστον δε θα το κάνουμε εμείς. Ας το κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και ο κ. Καμμένος.”

Τέλος, με αφορμή τη ομιλία του στο διεθνές συνέδριο «Greece Forward» πριν από λίγες ώρες, επεσήμανε ότι «έχουμε πάρει μια πρωτοβουλία να συζητήσουμε με κάποιο κόσμο που είναι απογοητευμένος και είναι ανάμεσα στις δύο συμπληγάδες: στον δεξιό συντηρητισμό και στον αριστερό συντηρητισμό». Ο Σταύρος Θεοδωράκης πρόσθεσε ότι «θα συνεργαστούμε όπου είναι δυνατόν με τα προοδευτικά κόμματα για συγκεκριμένες αλλαγές, επί παραδείγματι τον εκλογικό νόμο, αλλά θα κρατήσουμε την αυτοτέλειά μας και θα διεκδικήσουμε στις επόμενες εκλογές τη δύναμη να πρωταγωνιστήσουμε εμείς στην αλλαγή τη μεγάλη που πρέπει να συμβεί στη χώρα μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα