Το Ποτάμι κλείνει τρία χρόνια και γιορτάζει παρέα με τον ‘ψεκασμένο’

Το Ποτάμι κλείνει τρία χρόνια και γιορτάζει παρέα με τον ‘ψεκασμένο’

Με καυστικό χιούμορ το Ποτάμι ξεκινά μια νέα διαδικτυακή καμπάνια απαντώντας στους επικριτές του. Το Σάββατο η ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη για τα τρία χρόνια του κόμματος

Διαδικτυακή καμπάνια με μια σειρά από χιουμοριστικά βίντεο ξεκινά το Ποτάμι, θέλοντας να διακωμωδήσει χαρακτήρες της καθημερινής ζωής, δίνοντας έτσι την δική του απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται κατά καιρούς.

“Τι λένε λοιπόν οι εχθροί μας; Ε, όχι και Ποτάμι! Ποτάμι; Εκεί καταντήσαμε; Ποτάμι; Απατεώνες! Ποτάμι; Αυτοί μας ψεκάζουν! Ποτάμι; Αυτά είναι του σατανά. Ποτάμι και κουραφέξαλα. Ποτάμι; Αγράμματοι! Φύγε ρε απ’ το Ποτάμι! Ψόφα Ποτάμι!Και επειδή το τελευταίο διάστημα είναι λίγο πεσμένοι, αποφασίσαμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να τα πουν ξανά” αναφέρει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο με τον “ψεκασμένο”.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα που κάθεται σε ένα τραπέζι και με συνωμοσιολογικό ύφος υποστηρίζει ότι μας ψεκάζουν, ενώ αναφέρεται και στον υποτιθέμενο αμύθητο ορυκτό πλούτο της χώρας μας, που ξένα κέντρα δεν μας αφήνουν να τον εκμεταλλευτούμε.

Μετά τον “ψεκασμένο”, σειρά θα πάρουν τις επόμενες μέρες ο Ξερόλας, η πολιτικάντισσα, ο διεφθαρμένος, και ο δραχμιστής.

Οι εκδηλώσεις για τα τρία χρόνια του Ποταμιού θα κορυφωθούν το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Acro, με ομιλία του επικεφαλής Σταύρου Θεοδωράκη.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα