Το σκίτσο για το Brexit που ανέβασε ο Κώστας Καραμανλής στο Facebook

Το σκίτσο για το Brexit που ανέβασε ο Κώστας Καραμανλής στο Facebook
Συζλητηση για τον προϋπολογισμό 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015// Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ο βουλευτής Σερρών σχολιάζει το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος. Τι ευχήθηκε και σε ποιους άσκησε σκληρή κριτική. (+Pic)

Tο αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος προβληματίζει τον βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή, που καλεί ξεκάθαρα την ηγεσία της Ευρώπης να αλλάξει άμεσα τακτική διαφορετικά θα επέλθει η διάλυση.

Ακόμη προτρέπει τους Έλληνες να έχουν πίστη στην ευρωπαϊκή ιδέα και να συμβάλλουν στην αλλαγή σελίδας. Ο κ.Καραμανλής συνόδεψε την ανάρτησή του στο facebook από ένα σκίτσο που δείχνει ένας ελαιοχρωματιστή να βάφει τη σημαία της ΕΕ, εξαφανίζοντας ένα από τα αστέρια της.

“Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, όμως δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους της Ενωμένης Ευρώπης. Ας ελπίσουμε ότι έστω και τώρα θα καταλάβουν όλοι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αλλάξει. Γιατί αν δεν αλλάξει θα διαλυθεί.” έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Καραμανλής.

Η ανάρτηση του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα