Το TikTok του Μητσοτάκη για την οδική ασφάλεια -“Δεν είναι κουίζ, είναι η σωστή επιλογή”

Διαβάζεται σε 2'
Το TikTok του Μητσοτάκη για την οδική ασφάλεια -“Δεν είναι κουίζ, είναι η σωστή επιλογή”

Βίντεο στο ΤikTok ανάρτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την οδική ασφάλεια και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά ενόψει Πάσχα.

Nέο βίντεο στο TikTok, αυτή τη φορά για την σωστή συμπεριφορά στους δρόμους και τη οδική ασφάλεια, ανάρτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα.

«Οδηγείς; Μην πιεις. Ήπιες; Μην οδηγήσεις. Δεν είναι κουίζ, είναι η σωστή επιλογή. Ειδικά τώρα τις ημέρες του Πάσχα ας προσέξουμε λίγο παραπάνω την οδική μας συμπεριφορά. Για να πάμε αλλά και για να γυρίσουμε όλοι ασφαλείς» ξεκινά στο βίντεό του ο πρωθυπουργός.

Όπως τονίζει «οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί, ποτέ. Ένα απλό “έλα μωρέ 2-3 ποτηράκια έχω πιεί, μια χαρά είμαι”, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Και σίγουρα δεν είναι θέμα ηλικίας, ούτε εμπειρίας, είναι θέμα ευθύνης προς τον εαυτό σου και τους γύρω σου».

«Γιατί το να μην τρέχουμε και να μην οδηγούμε μεθυσμένοι, δεν είναι μόνο υποχρέωση και ευθύνη, είναι πολιτισμός. Καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους» καταλήγει στο βίντεο στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ Είναι η σωστή επιλογή! Καλο Πάσχα σε όλες και όλους! ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα