Τόσκας: Η ασφάλεια περνά μέσα από το κοινωνικό κράτος

Τόσκας: Η ασφάλεια περνά μέσα από το κοινωνικό κράτος
Ο Νίκος Τόσκας Eurokinissi

Ο Νίκος Τόσκας αναρωτήθηκε από που θα βρει τα χρήματα η Νέα Δημοκρατία για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και υπογράμμισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους.

«Εμείς εμπεδώσαμε ένα κλίμα που αναγνωρίστηκε από τα εκατομμύρια των τουριστών που έρχονται στην Ελλάδα και που έχουν αναγνωρίσει και οι σύμμαχοί μας, όπως για παράδειγμα ότι δεν είχαμε καμία τζιχαντιστική ενέργεια», είπε στο ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, αποκρούοντας τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για το έλλειμμα ασφάλειας στη χώρα, ο Νίκος Τόσκας.

«Η ασφάλεια περνάει μέσα από το κοινωνικό κράτος. Όποιος δεν έχει να φάει, θα κλέψει», τόνισε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώ για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την κατάσταση στα Εξάρχεια, απάντησε με το ερώτημα: «Ας μας πουν τι γινόταν παλαιότερα με τα ναρκωτικά στα Εξάρχεια και τι συμβαίνει τώρα».

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση για το πρόγραμμά της, που όπως είπε έχει κόστος 7 δισ. «Από που θα βρει τα χρήματα; Από περικοπές στην υγεία και την παιδεία; Θα καταργήσει το κοινωνικό κράτος; Τέτοια κοινωνική πολιτική θέλει να εφαρμόσει η ΝΔ;», αναρωτήθηκε ο κ. Τόσκας.

Για το κόμμα του, ενόψει των εθνικών εκλογών, είπε ότι πρέπει να βγει στις γειτονιές και να εξηγήσει το πρόγραμμά του για νέες θέσεις εργασίας και κοινωνικό κράτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα