Τσακαλώτος: “Ο μόνος υπουργός που έβαλε να κανάλια να πληρώσουν, πάει για παράβαση καθήκοντος”

Τσακαλώτος: “Ο μόνος υπουργός που έβαλε να κανάλια να πληρώσουν, πάει για παράβαση καθήκοντος”
Ευκλείδης Τσακαλώτος EUROKINISSI

Το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο.

«Ο μόνος υπουργός που έβαλε τα κανάλια να πληρώσουν για να έχουν άδειες, πάει για παράβαση καθήκοντος” τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας την καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε στο Reader ότι “με ξεπερνάει το γεγονός ότι για 30 χρόνια υπουργοί των κυβερνήσεων είχαν υποχρέωση να βγάλουν τις άδειες, δεν το έκαναν και κανένας δεν τους πήγε για παράβαση καθήκοντος”.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

Με ξεπερνάει το γεγονός ότι για 30 χρόνια υπουργοί των κυβερνήσεων είχαν υποχρέωση να βγάλουν τις άδειες, δεν το έκαναν και κανένας δεν τους πήγε για παράβαση καθήκοντος.

Ο μόνος υπουργός που έβαλε τα κανάλια να πληρώσουν για να έχουν άδειες, πάει για παράβαση καθήκοντος. Αυτό νομίζω θέτει πολλά ερωτηματικά. Νομίζω η δικαιοσύνη είναι μια εξουσία, στην οποία μπορούμε να ασκήσουμε κριτική και αυτή είναι η δική μου.

Πάρα πολλοί υπουργοί είχαν υποχρέωση να βγουν άδειες και να υπάρχει το αντίτιμο και ο πρώτος υπουργός που το έκανε είναι αυτός που πάει για παράβαση καθήκοντος. Αυτό νομίζω είναι ένα μεγάλο ζήτημα“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα