Τσαπανίδου: Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για περιφρόνηση της Δημοκρατίας, να έρθει αύριο σε debate

Τσαπανίδου: Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για περιφρόνηση της Δημοκρατίας, να έρθει αύριο σε debate
Eurokinissi

Με δήλωσή της on camera, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου καλεί τον πρωθυπουργό να έρθει "αύριο κιόλας" σε debate.

Δήλωση on camera πραγματοποίησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, μετά το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για “περιφρόνηση της Δημοκρατίας” από τον Μαραθώνα, σχετικά με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να απέχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή μέχρι τις εκλογές.

“Ο κ. Μητσοτάκης που περιφρονεί τη Δημοκρατία, που άκουγε το μισό πολιτικό σύστημα και τους αρχηγούς της Άμυνας χωρίς να εξηγήσει το γιατί, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!” σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη συνέχεια, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμμετέχει σε debate, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: Αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο μπορεί να τον έχει. Αύριο κιόλας! Ας έρθει σε μια τηλεμαχία. Επτά χρόνια τώρα το αποφεύγει. Νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όμως, δεν θα έχει.”

“Όσο για τα προβλήματα των πολιτών, το θυμήθηκε πολύ αργά. Ενάμισι χρόνο τώρα κάνει πλάτες στα καρτέλ, πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια. Πολύ σύντομα οι πολίτες θα του δώσουν την απάντησή τους” είπε τέλος η κ. Τσαπανίδου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα