Τσίπρας: Δε συνεργάζομαι με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Τσίπρας: Δε συνεργάζομαι με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπαλάφα, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Σινέ Κεραμεικός. "20 χρόνια χρειάστηκαν. Το χρονικό του εγχειρήματος του Συνασπισμού" Για το βιβλίο μίλησαν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ. Τσίπρας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΥΝ 1993-2004, η Σία Αναγνωστοπούλου, Ιστορικός, καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Νίκος Κιάος. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Τι λέει για το μνημόνιο και τις αποκρατικοποιήσεις

Tα μνημόνια δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα, υπογραμμίζει σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει την ανησυχία του για τη ”γραμμή” της Γερμανίας, σημειώνοντας ότι θα καταστρέψει την Ευρώπη.

Μιλώντας στην ”Καθημερινή της Κυριακής” ο κ. Τσίπρας αποκλείει συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μετεκλογικά, αναφέροντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης με αυτές τις δυνάμεις.

Τονίζει ότι το μνημόνιο πρέπει να τελειώσει και όπως λέει, αυτό θα γίνει όταν σχηματιστεί αριστερή κυβέρνηση με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τις αποκρατικοποιήσεις, σημειώνει πως όλα πρέπει να επανεξεταστούν με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα