Τσίπρας: Δεν θα ξαναζήσουμε στιγμές του 2015

Τσίπρας: Δεν θα ξαναζήσουμε στιγμές του 2015
Common statements, by the Greek Prime Minister Alexis Tsipras and the Prime Minister of Portugal Antonio Costa, in Athens, on April 11, 2016 / , , 11 , 2016 Nick Paleologos / SOOC

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες σημείωσε ότι η θέση της χώρας και οι συμμαχίες της στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα υπογράμμισε ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι όλα θα κλείσουν σύντομα και προς όφελος της Ελλάδος μετέφερε ο πρωθυπουργός σε στενούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας μιλώντας με τους συνεργάτες του ανέφερε πως “η θέση της χώρας και οι συμμαχίες της στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση”.

Απευθυνόμενος στο εσωτερικό της χώρας υπογράμμισε ότι “όσοι ονειρεύονται επανάληψη του 2015 είναι βαθιά νυχτωμένοι” προσθέτοντας ότι “τούτες τις μέρες εκτίθενται”.

Ο κ. Τσίπρας έδωσε και το στίγμα των διαπραγματεύσεων επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως “σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα