Τσίπρας: “Ο θεός του ποδοσφαίρου το χρωστούσε στον Μέσι”

Τσίπρας: “Ο θεός του ποδοσφαίρου το χρωστούσε στον Μέσι”
Λιονέλ Μέσι AP Photo/Manu Fernandez

Την ικανοποίησή του για την επικράτηση της Αργεντινής στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Η ανάρτησή του στο Twitter για τον Λιονέλ Μέσι.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για τον μεγάλο νικητή του Μουντιάλ, τον Λιονέλ Μέσι, προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επικράτηση της Αργεντινής επί της Γαλλίας με 4-2 στα πέναλτι σε έναν συγκλονιστικό τελικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας δημοσίευσε μια φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με το Παγκόσμιο Κύπελλο και έγραψε “Ο θεός του ποδοσφαίρου το χρωστούσε στον Μέσι“.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε άλλωστε μιλήσει λίγες ημέρες νωρίτερα για τον θαυμασμό και την προτίμησή του στον αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Απαντώντας στην ερώτηση “Ρονάλντο ή Μέσι”, το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την προτίμησή του στην Αργεντινή και τον Λιονέλ Μέσι σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open. “Από τη μια είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι με το ‘εμείς’ (ο Μέσι) και από την άλλη ένας άλλος, ο Κριστιάνο που ήταν με το ‘εγώ’. Έβαλε έξι γκολ η ομάδα του και έφυγε κλαίγοντας. Όταν την είδα αυτή την εικόνα εγώ, είπα τελείωσε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα