Τσίπρας: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να πέσει το γρηγορότερο δυνατό”

Τσίπρας: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να πέσει το γρηγορότερο δυνατό”
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI

Βίντεο από την περιοδεία του στη Μυτιλήνη ανήρτησε στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας πως η επόμενη κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα σε μονοπάτια ανάκαμψης και ευημερίας.

Την ανάγκη να φύγει από την εξουσία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να ανέλθει μία προοδευτική κυβέρνηση, που θα μπορέσει να βοηθήσει την Ελλάδα, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μοιράστηκε ένα βίντεο από την πρόσφατη περιοδεία του στη Μυτιλήνη και ανέφερε πως όσο πιο καθαρή θα είναι η νίκη του κόμματος στις επόμενες εκλογές, τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα έχει να στηρίξει την κοινωνία.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

“Όσο περνάει ο καιρός, τρεις λέξεις είναι αυτές που αντανακλούν την πραγματικότητα: Δεν πάει άλλο! Δεν πάει άλλο, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πρέπει να φύγει, αυτό το καθεστώς πρέπει να πέσει το γρηγορότερο δυνατό.

Όσο πιο καθαρή θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δύναμη της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης για να στηρίξει ξανά την κοινωνία.

Να οδηγήσει τη χώρα σε μονοπάτια ανάκτησης και ανάκαμψης, προόδου και ευημερίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα