Τζαμακλής: Συμφωνία σιωπής και πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Τζαμακλής: Συμφωνία σιωπής και πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπάρχουν πληροφορίες για 140 μετατροπές συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου

Συμφωνία σιωπής και πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής Χάρης Τζαμακλής.

Όπως σημείωσε, ο επί 25 επικεφαλής του Κέντρου Θοδωρής Παπαδημητρίου είπε κάποια πράγματα αλλά όχι όσα γνωρίζει, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να μιλήσει κάποιος ώστε να μάθει ο κόσμος τι συνέβαινε.

“Δεν είχαν καν βιβλία, διακινούσαν εκατομμύρια με μπακαλίστικο τρόπο” είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

O κ. Τζαμακλής υπογράμμισε ότι το θέμα των προσλήψεων επί Άδωνι Γεωργιάδη πήγε στην επιτροπή μετά από την καταγγελία Πολάκη, ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Παπαδημητρίου κατά τη χθεσινή του κατάθεση, επιβεβαίωσε ότι επί Άδωνι Γεωργιάδη, προσελήφθησαν 23 άτομα τα οποία στη συνέχεια πήγαν στο υπουργείο Υγείας.

Τόνισε ότι υπάρχουν πληροφορίες για 140 μετατροπές συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, αλλά είναι θέμα προς διερεύνηση.

Όπως είπε, η εισαγγελία έχει κατασχέσει ακόμη και τον κεντρικό σέρβερ του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση σε έγγραφα.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τζαμακλής, δόθηκε διαφήμιση σε τοπικές εφημερίδες της Πάτρας του Αγρινίου και των Σερρών, όπου η συγκεκριμένη εφημερίδα ήταν ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου βουλευτή της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα