Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης κατά Φλαμπουράρη για πόθεν έσχες

Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης κατά Φλαμπουράρη για πόθεν έσχες
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 4 ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Phasma

Ενώ η προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία της ΝΔ συνεχίζεται, ο βουλευτής Β' Αθηνών ζήτησε εξεταστική κατά του υπουργού Επικρατείας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέβασε ένα tweet με αιχμές

Μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας , οι υποψήφιοι επικεντρώνουν την κριτική τους απέναντι στην κυβέρνηση στην υπόθεση πόθεν έσχες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί στο Star ζήτησε εξεταστική κατά του υπουργού Επικρατείας.

“Είχε πει ψέματα προ των εκλογών ότι τα έχει κάνει όλα σύννομα και τον είχε καλύψει ο κ. Τσίπρας λέγοντας ότι είναι επαρκείς οι εξηγήσεις του. Τώρα αποδεικνύεται ότι είχε ψευδές πόθεν έσχες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει εξεταστική, να πάμε τον κ. Φλαμπουράρη στο ειδικό δικαστήριο και να εκπέσει όλων των αξιωμάτων γιατί αυτό που έχει κάνει είναι κακούργημα και τον κάλυπτε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας”, υποστήριξε ο βουλευτής Β’ Αθηνών.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σχολίασε την υπόθεση με ένα αιχμηρό tweet με υπονοούμενα, συνδυάζοντας μάλιστα το θέμα με το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας του περί παλιού και νέου.

“Τα φλάμπουρα της ηθικής ‘πέσαν γρήγορα. Το παλιό όταν υποκρίνεται το νέο είναι παρακμή” έγραψε ειδικότερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο υποστήριξε ότι μετά από αυτή την υπόθεση η κυβέρνηση έχασε το ηθικό της πλεονέκτημα για θέματα διαφθοράς και κάλεσε τον υπουργό του ενός εκατομμυρίου ευρώ να αποκαλυφθεί μόνος του.

Αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρενέβη στη σχετική δημόσια συζήτηση, ανταπαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, ότι η ΝΔ δε δέχεται μαθήματα ήθους και διαφάνειας από κανέναν, πόσο μάλλον από μία κυβέρνηση που επιλέγει το δρόμο της συγκάλυψης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα