Β. Κεγκέρογλου: Βολοδέρνουμε 7 χρόνια γιατί δεν συνεννοούμαστε σε 5 πράγματα

Β. Κεγκέρογλου: Βολοδέρνουμε 7 χρόνια γιατί δεν συνεννοούμαστε σε 5 πράγματα

Την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

Ανοίγει τις εργασίες του σήμερα, Παρασκευή, το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με στόχο την πολιτική και ιδεολογική συζήτηση για τον ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς. Μιλώντας στην εκπομπή ” Η Φυλή των Φίλων” του Κώστα Αρβανίτη στο Ραδιόφωνο 24/7, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου είπε ότι στην πρώτη σελίδα βρίσκεται η ταυτότητα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σημείωσε ότι είναι με την πρόοδο, αλλά δεν ταυτίζεται με τις αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και με τη ΝΔ».

«Θα αποφασίσουμε το σχέδιο μας και θα το πάμε στον λαό. Θα εκλέξουμε επικεφαλής από τη βάση. Θα καλέσουμε τους πολίτες να εκλέξουμε μαζί την ηγεσία του φορέα. Πρέπει να διαβάσουμε σωστά τα αίτια της κρίσης» είπε ο κ. Κεγκέρογλου.

Σχετικά με την ασυνεννοησία μεταξύ των κομμάτων είπε: «Έχουμε διαφορετική ανάγνωση για δεν προκύπτει εθνική συνεννόηση. Πρέπει να υπάρχει εθνική συνεννόηση. Βολοδέρνουμε επτά χρόνια γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε σε 5-6 πράγματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα