Βενιζελος μετά τη συνάντηση με Σαμαρά: “Έχουμε συνολικό σχέδιο για την οικονομία”

Βενιζελος μετά τη συνάντηση με Σαμαρά: “Έχουμε συνολικό σχέδιο για την οικονομία”
Εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλος την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η πορεία της οικονομίας και η τρόικα, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν Σαμαρά και Βενιζέλο, στη συνάντησή τους στο Μαξίμου. Παρόντες Χαρδούβελης και Στουρνάρας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο,  στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

“Έχουμε πολύ συγκεκριμένο συνολικό σχέδιο με το οποίο θα προχωρήσουμε, όπως το έχουμε πει δημόσια”.

Ερωτηθείς για το αν τον προβλημάτισε το “φρένο” των τροϊκανών, όσον αφορά τα φορολογικά, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι δεν ανησυχεί.

Στουρνάρας: Η κυβέρνηση συνεχίζει  

Την άποψη της Τράπεζας της Ελλάδας για την πορεία των οικονομικών πραγμάτων, εξέφρασε ο διοικητής της Ιδρύματος, Γιάννης Στουρναρας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, όπως δήλωσε ο ίδιος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

«Τίποτε άλλο. Η κυβέρνηση συνεχίζει» τόνισε ο κ. Στουρνάρας, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, απάντησε: «Δεν μπήκα σε τέτοια θέματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα