Βίντεο: Μαθήματα δημοσιογραφίας από τον Καμμένο. Η ερώτηση που τον ενόχλησε για το Κούγκι

Βίντεο: Μαθήματα δημοσιογραφίας από τον Καμμένο. Η ερώτηση που τον ενόχλησε για το Κούγκι
Ενημλερωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής απο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015. Η συνεδρίαση πραγματοποίηθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Μία ερώτηση για το περιβόητο Κούγκι ήταν αρκετή, για να προκαλέσει την αντίδραση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου (Vid)

Επεισόδιο μεταξύ του Πάνου Καμμένου και δημοσιογράφου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του προέδρου των ΑΝΕΛ, στην Κοζάνη.

Την αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας προκάλεσε η ερώτηση δημοσιογράφου του kozanimedia.gr και του τηλεοπτικού σταθμού Top Channel, εάν η κυβέρνηση είναι έτοιμη για το περιβόητο Κούγκι.

Ο κ. Καμμένος φανερά ενοχλημένος του απάντησε:

“Το Κούγκι θα το κάνουν οι δανειστές, άμα το κάνουν. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά… εδώ στη Μακεδονία… φαντάζομαι πώς θα ήταν οι δημοσιογράφοι όταν ρωτάγανε στην Ελληνική Επανάσταση τους συνεργάτες των Τούρκων που έλεγαν ‘ρε παιδιά να μην ξεσηκωθούμε, θα πρέπει να υποδουλωθούμε στους Τούρκους γιατί τα πράγματα θα είναι δύσκολα μετά’. Ρωτήστε λοιπόν, να σας ακούσω…”

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε και ο κ. Καμμένος ανταπάντησε:

“Περιέγραψα πώς ρωτάτε… Δεν βγαίνει. Η προβοκάτσια αυτή δεν βγαίνει, δυστυχώς’

Βίντεο: kozanimedia.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα