“Βόμβα” Αποστολάκη: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;

Διαβάζεται σε 3'
Στέφανος Κασσελάκης και Ευάγγελος Αποστολάκης
Στέφανος Κασσελάκης και Ευάγγελος Αποστολάκης(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια κυνική δήλωση σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μετά την ανάρτηση Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι όλα τα κόμματα ενισχύονται με μαύρο χρήμα

Σε μια πρωτοφανή παραδοχή προχώρησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, όπου ανέφερε ότι “ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα” με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι “όλα τα κόμματα έχουν μαύρα”.

Η δήλωση αυτή του κ. Αποστολάκη έρχεται να συνεχίσει τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις Κασσελάκη την Δευτέρα (25/06) μέσα σε μια ανάρτηση 2.000 λέξεων στα social media όπου μεταξύ άλλων, έγραφε: “Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης. Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ δάνειο από τράπεζα. Τα «δανεικά και αγύριστα» ανήκουν σε άλλους χώρους. Αν γίνω δέσμιος εξαρτήσεων, είτε «άγνωστων χρηματοδοτών» είτε τραπεζιτών, θα σας έχω ήδη προδώσει.”

Μιλώντας στο ραδιόφωνο “Παραπολιτικά” ο κ. Αποστολάκης δέχτηκε ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μαύρα κατά το παρελθόν. Τότε, ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε λέγοντας: “Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;”

“Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Τώρα, η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός” είπε στη συνέχεια.

Νωρίτερα, κληθείς να απαντήσει για τη σχέση μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Αποστολάκης, σημείωσε: “Ο Τσίπρας είναι ο πρώην πρόεδρος και ο νυν είναι ο Κασσελάκης. Ο καθένας παίρνει τη θέση του, αυτά που λέει είναι σαφή. Δεν θα έρθω να ερμηνεύσω ούτε τον Κασσελάκη, ούτε τον Τσίπρα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε ο Κασσελάκης έχει τάσεις να επικρίνει τον Τσίπρα, ούτε ο Τσίπρας να μειώσει τον Κασσελάκη. Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή, υπάρχει άσπρο ή μαύρο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Ενδεχομένως σε αυτά τα σημεία να είναι λίγο διαφορετικές οι θέσεις.”

Παράλληλα, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, είπε: “Δεν ήρθε το ποσοστό που θα περιμέναμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ένα κακό ποσοστό, δεν είναι να πετάμε και στα σύννεφα. Δεν δούλεψε ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ καλά ούτε στις τοπικές, ούτε συντονιστικά. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν υπήρχε ένας καλύτερος συντονισμός”. Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τον κ. Σπίρτζη και το ενδεχόμενο να μην ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές για να μην είναι αυτονομημένος ο κ. Κασσελάκης, ανέφερε πως “ακουγόταν ως θεωρία” ενώ σημείωσε πως “δεν θέλω να δεχτώ ότι έγινε κάτι τέτοιο”. “Μπορώ όμως να πω πως κάποιοι δεν βοηθήσανε” είπε στη συνέχεια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα