Βούτσης: Δεν θέλουμε εκλογές. Καμία συνεργασία με ΝΔ, Ποτάμι ή ΠΑΣΟΚ

Βούτσης: Δεν θέλουμε εκλογές. Καμία συνεργασία με ΝΔ, Ποτάμι ή ΠΑΣΟΚ
Συνέντευξη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Τρίτη, 02/10/2014 για την παρουσίαση της πρότασης νόμου του ΣΥΡΙΖΑ «Για την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού και του δικαίου της συλλογικής διαπραγμάτευσης και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Το σχεδιάγραμμα για το πολιτικό μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, τονίζοντας πως το ορόσημο για την κρίση των ανταρτών θα είναι η ψηφοφορία για το νέο πρόγραμμα στήριξης, ενώ ταυτόχρονα απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με Το Ποτάμι, τη Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ

Το σχεδιάγραμμα για το πολιτικό μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, τονίζοντας πως το ορόσημο για την κρίση των ανταρτών θα είναι η ψηφοφορία για το νέο πρόγραμμα στήριξης, ενώ ταυτόχρονα απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με Το Ποτάμι, τη Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι στόχος είναι να βρεθεί μια «χρυσή τομή» που θα επιτρέψει στις δυο πλευρές του κόμματος να συνυπάρχουν μέσω των διαδικασιών της παράταξης – στο νέο πλαίσιο που έχει φέρει η διαπραγμάτευση – παρά τις διαφορές.

Τόνισε όμως πως όσα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας καταψηφίσουν τη νέα συμφωνία θα πρέπει «να πάρουν και τις ευθύνες τους».

Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε πως η επιλογή των πρόωρων εκλογών «δεν υπάρχει» αυτή τη στιγμή, όπως προσέθεσε πως όλα τα σενάρια «βρίσκονται πάνω στο τραπέζι».

Απέκλεισε όμως κατηγορητικά το ενδεχόμενο πολιτικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με Το Ποτάμι, η Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας πως ακριβώς σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχανε μέρος της λαϊκής στήριξης που απολαμβάνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα