Χάρης Δούκας: Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ;

Διαβάζεται σε 2'
Χάρης Δούκας: Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ;
Χάρης Δούκας EUROKINISSI

Το μήνυμά του υποψήφιου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χάρη Δούκας, με αφορμή την 50η επέτειο από την ίδρυσή της παράταξης.

Το μήνυμά του για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στέλνει με ένα βίντεο ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Χάρης Δούκας.

Σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τίτλο «Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ;», τόνισε τη σημασία του κόμματος ως ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα που ανέκαθεν χάραζε και οφείλει να συνεχίσει να χαράζει πολιτικές που προσφέρουν διέξοδο και ελπίδα στους πολλούς.

«Σήμερα, 50 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε – η κοινωνική δικαιοσύνη, η ποιοτική δημόσια υγεία και παιδεία, η κοινωνική κινητικότητα – κινδυνεύουν από μια κυβέρνηση που έχει στρατηγικό σχέδιο να μοιράζει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς».

Ο ίδιος επισήμανε πως «είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε και να ενισχύσουμε αυτά τα κεκτημένα, να δημιουργήσουμε ένα κίνημα πλειοψηφικό στην κοινωνία, με όραμα και σχέδιο για τη χώρα που θα έχει στο επίκεντρο τους ανθρώπους, όχι τις αγορές. Γιατί για εμάς, η Ελλάδα δεν ανήκει στους λίγους, αλλά σε όλους».

Στο βίντεο πάντως, παρεμβαλλόταν πλάνα από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του κόμματος, καθώς και από όσους έχουν διατελέσει στο παρελθόν πρόεδροι της ιστορικής παράταξης.

Ο κ. Δούκας τόνισε ότι «για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, πρέπει πρώτα να δώσουμε δύναμη στο ΠΑΣΟΚ», ενώ κάλεσε σε «μια μεγάλη παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, βαθιά δημοκρατική στο εσωτερικό της, διαφανή στη λειτουργία της, με θεσμικά όργανα που λειτουργούν και με τα μέλη μας να έχουν λόγο στις αποφάσεις».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Τώρα ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να κάνουμε το πρώτο βήμα, για να δώσουμε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνομη και πλειοψηφική νέα ορμή! Τώρα ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης!»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα