Χάρης Δούκας: Σας καλώ την Κυριακή να κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβαση

Διαβάζεται σε 2'
O Χάρης Δούκας
O Χάρης Δούκας eurokinissi

Σε δηλώσεις μετά την “πρόκρισή” του στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο Χάρης Δούκας, μετά από μια διαδικασία – θρίλερ.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ και την επικράτησή του, μετά από μια διαδικασία – θρίλερ με τον Παύλο Γερουλάνο, έκανε ο Χάρης Δούκας.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, μίλησε για ένα ντέρμπι, καθώς η διαφορά του με τον κ. Γερουλάνο ήταν πολύ μικρή.

“Είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ και είναι μια μεγάλη ημέρα για τη δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω τις 300.000 μέλη που ήρθαν, ψήφισαν και στήριξαν τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνυποψηφίους μου που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές για τον αγώνα τους για να είναι εξαιρετικά όλα όλη τη μέρα.

Και βεβαίως τους ανθρώπους που με στήριξαν για να πάω στο δεύτερο γύρο. Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό. Το 70% ζητά αλλαγή ηγεσίας. Σας καλώ την Κυριακή να κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα