Χυδαία επίθεση Κούγια στον Κασσελάκη – Τι απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης MEGA TV

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Αλέξη Κούγια μετά τις απίστευτες χυδαιότητες του ποινικολόγου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια το πρωί της Τρίτης, με την οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε “αντρίκια” την στάση που τήρησε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε πως “δεν υπάρχει τίποτα αντρικό στην παραδοχή του εγκλήματος”. Στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε ο γνωστός ποινικολόγος με μία ανακοίνωση-μνημείο χυδαιότητας σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα”, ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το Σχόλιο της Νέας Αριστεράς για τη χυδαία ανακοίνωση Κούγια

“Ο κύριος Κούγιας καταφέρνει με τις παρεμβάσεις του να βαθαίνει το βούρκο της χυδαιότητας, της ομοφοβίας και του μίσους.

Η καταδίκη κάθε δημοκράτη και σώφρονα πολίτη είναι δεδομένη. Οι ομοφοβικές δηλώσεις του σε βάρος του κ. Κασσελάκη δεν χωράνε σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.
Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκπρόσωπο του να τον επαναφέρει στο δημόσιο λόγο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα