Ξουλίδου: Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα

Ξουλίδου: Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα

Τι δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, για την ετοιμότητα του στρατού να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα (Vid)

«Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα», ήταν η δήλωση της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Σταυρούλας Ξουλίδου, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης στους δήμους της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Φάμελλο.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Ωραιοκάστρου αποκάλυψε -έχοντας όπως είπε την άδεια του προέδρου (Π. Καμμένος)- πως η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη.

Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε προβεί σε μία δήλωση, που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα κόμματα της αντιπολίτευσης, λέγοντας πως οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν την ασφάλεια, στο εξωτερικό και το εσωτερικό της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Πολίτες Ωραιοκάστρου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα