Χρ. Πρωτόπαππας: Η ΔΗΣΥ πρέπει να έχει δική της πρόταση, να μην είναι συμπλήρωμα

Χρ. Πρωτόπαππας: Η ΔΗΣΥ πρέπει να έχει δική της πρόταση, να μην είναι συμπλήρωμα
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των συνεργασιών και τις υποψηφιότητες για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και το άρθρο της Εύας Καϊλή

“Είναι θετικά όσα διαβάζω για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, αλλά θέλω να το διαβάσω ολόκληρο”, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είπε ότι είναι καλό ότι υπάρχουν αρκετές υποψηφιότητες και από διάφορους χώρους, αλλά πρόσθεσε πως εάν αυξηθεί ο αριθμός θα υπάρξει πρόβλημα.

Για το άρθρο της Εύας Καϊλή ότι τον παππού της τον σκότωσαν κομμουνιστές, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ποτέ αντικομουνιστικό, αντίθετα ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν εκείνος που έφερε την εθνική συμφιλίωση.

Για το θέμα των συνεργασιών, είπε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να έχει τη δική της πρόταση και όχι να είναι συμπλήρωμα.

Ωστόσο, σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ, έχει ζητήσει εθνική συνεννόηση για να βγει η χώρα από την κρίση και μετά τις εκλογές -έτσι κι αλλιώς- θα μπει μόνο του το δίλημμα πρόοδος ή συντήρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα