Χρυσοβελώνη στο News247: Ανοιχτά όλα για τη φορολόγηση του κρασιού

Χρυσοβελώνη στο News247: Ανοιχτά όλα για τη φορολόγηση του κρασιού
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ (ΑΝΕΛ) ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Μετά τη μπύρα, οι ΑΝΕΛ τα τσουγκρίζουν και για το κρασί . Ζυμώσεις με ΣΥΡΙΖΑ για την τροποποίηση του άρθρου, διαφορετικά ο κυβερνητικός εταίρος απειλεί με καταψήφιση

Ανοιχτό το ενδεχόμενο τροποποίησης του άρθρου για τη φορολόγηση του κρασιού, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απειλούν ακόμη και με καταψήφιση.

“Οι ΑΝΕΛ και εγώ προσωπικά έχουμε γίνει αποδέκτες των έντονων διαμαρτυριών και της πολύ μεγάλης ανησυχίας που εκφράζουν οι οινοπαραγωγοί. Όπως φαντάζομαι κατ επέκτασιν έχουν γίνει αποδέκτες των ίδιων διαμαρτυριών και οι αρμόδιοι υπουργοί οι οποίοι πιστεύω ότι βρίσκονται σε μία διαδικασία να επανεξετάσουν το συγκεκριμένο άρθρο και ενδεχομένως να το τροποποιήσουν. Όταν θα έχουμε την τελική μορφή του άρθρου αυτού, τότε και οι ΑΝΕΛ θα τοποθετηθούν για το τι θα πράξουν στη συζήτηση”, δήλωσε στο News247 η εκπρόσωπος του κόμματος, βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Αν και νωρίτερα κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια επανεξέτασης της συγεκριμένης ρύθμισης, που έρχεται ως ένα από τα ισοδύναμα προκειμένου να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, το θέμα επανεξετάζεται μετά την αντίδραση των ΑΝΕΛ.

Στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνητικού εταίρου επικρατεί δυσθυμία και για το θέμα των πλειστηριασμών, ωστόσο εκεί πηγές των ΑΝΕΛ αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια καταψήφισης και εστιάζουν πλέον στις υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες θα καθοριστεί το όριο διαβίωσης, ζήτημα κρίσιμο για το πόσο θα ανοίξει το δίκτυ προστασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα