Χρηστίδης για πρόστιμα σε μαθητές: “Ας ασχοληθούν με τα δομικά προβλήματα της παιδείας”

Χρηστίδης για πρόστιμα σε μαθητές: “Ας ασχοληθούν με τα δομικά προβλήματα της παιδείας”
Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσαν οι αναφορές της υφυπουργού Παιδείας για πρόστιμο σε μαθητές που δεν τηρούν τους κανόνες που ισχύουν για τον γενικό πληθυσμό.

Να ασχοληθεί με τα δομικά προβλήματα της παιδείας, καλεί την κυβέρνηση ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή για την υποχρέωση των μαθητών να επιστρέφουν στα σπίτια τους εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου.

Η Ζέτα Μακρή ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά που δεν τηρούν τους κανόνες που ισχύουν για όλο τον πληθυσμό” .

«Πρόστιμα σε μαθητές;

Μήπως να ισχύσει ο νόμος 4000 και να τους κουρεύουν στο Σύνταγμα;», διερωτάται, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Και η ανάρτηση του Π. Χρηστίδη καταλήγει με την προτροπή, «ας ασχοληθούν με τα δομικά προβλήματα της παιδείας που διαρκώς διογκώνονται και ας σταματήσουν να κάνουν τους χωροφύλακες».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα