Ζαχαριάδης και Μαντζουράνης στηρίζουν Έφη Αχτσιόγλου

Διαβάζεται σε 2'
Ζαχαριάδης και Μαντζουράνης στηρίζουν Έφη Αχτσιόγλου
Η Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI

“Με τις τέσσερις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί, το φάσμα όλων των απόψεων μέσα στο χώρο εκπροσωπείται πλήρως” σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης

“Η Έφη Αχτσιόγλου έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά κόμμα κυβερνητικό” δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ.

“Νομίζω με τις τέσσερις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί το φάσμα όλων των απόψεων μέσα στο χώρο εκπροσωπείται πλήρως” σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης, προσθέτοντας πως “ο κόσμος θα εμπιστευτεί το ΣΥΡΙΖΑ ξανά αν μπορέσει να δώσει πειστικές απαντήσεις για τις προκλήσεις του μέλλοντος”.

Παράλληλα, τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του κόμματος, εξέφρασε με τοποθέτησή του στο facebook και ο Γιάννης Μαντζουράνης.

“Με σεβασμό στα πρόσωπα και τις θέσεις όλων των υποψηφίων Προέδρων πιστεύω ότι η Έφη Αχτσιόγλου μπορεί να σηματοδοτήσει καλύτερα το νέο ιστορικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία” έγραψε μεταξύ άλλων.

“Να εμπνεύσει και να συσπειρώσει τα μέλη μας, να εμβαθύνει και επεκτείνει τη διεύρυνση, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό στίγμα μας, να αυξήσει την πολιτική απήχησή μας, να μετατρέψει την κοινωνική πλειοψηφία των μη προνομιούχων Ελλήνων σε μια ισχυρή πολιτική πλειοψηφία, που να επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε κυβερνητική τροχιά, και με συλλογική προσπάθεια να δημιουργήσει ένα σύγχρονο κόμμα, το οποίο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών”, σημείωσε ακόμη.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα